Jag är tillbaka!

Jag har inte bloggat på två veckor, ser jag. Men det beror på att jag är... lat helt enkelt. Har mest suttit hemma och kollat på Glee de senaste två veckorna. (Hahah, jag såg hela säsong 2-3 på två och en halv dag.) Ja, jag är en nörd. 

Men hur som helst. På söndag konfirmeras jag och jag ska läsa upp en tackbön av O Hartman. Jag är en sådan där nervös typ som blir jättenervös när hon ska tala inför folk... så jag ska nog träna in den där bönen så att jag kan den utantill. Jag tänker också baka något att fika efter konfirmationen... men vad? Kom med tips!

Vad tusan är Remby för något? Förstår ingenting. Orkar inte heller försöka förstå.

Halvsjuk tjej som tänker dricka te och kolla på film.

Jag är förkyld. Väldigt förkyld. Jag kan nästan inte andas överhuvudtaget. Måste andas med munnen eftersom att jag är så täppt i näsan. Måste dessutom snyta mig stup i kvarten. Inte så värst roligt. Igår var jag hemma från skolan på grund av förkylningen, och är inte såvärst frisk än. 

Ska nog lägga mig i min soffa och kolla på någon film nu och dricka te. Filmtips? Igår såg jag på Remember Me, och jag grät som tusan, även om jag har sett den flera gånger förut. Jag tycker att den är så hemsk!

Jag gråter nästan alltid till sorgliga filmer, och varje gång så kommenterar/retar mina vänner mig för det. Ungefär såhär brukar det se ut:



Kom med filmtips. hörni. Och skriv gärna lite om handlingen/varför ni gillar filmen.

Saker jag irriterar mig på angående bloggar.

Jag irriterar mig på dessa saker angående bloggar:
  • Sådana där bloggar med OTROLIGT ljusa färger på texten. (Ljusrosa, ljuslila, ljusblå) Jag ser olika bra med mina ögon, ser bättre med det ena än det andra och därför är dem ganska... känsliga. Jag hatar mina ögon, och när jag läser en blogg med ljus text så måste jag markera texten (så att det blir blått/vitt) för att kunna läsa ELLER böja fram mig mot datorskärmen så att jag bara är någon centimeter från den.
  • Bloggar med LITEN text. Det är samma som det över. Mina ögon är dåliga, och jag har svårt att läsa texten då. Irriterande och jobbigt.
  • Bloggar med onödiga inlägg. Jag brukar oftast göra inlägg som har någon betydelse. Alltså, det finns sådana som lägger in inlägg som: "hej, jag hann inte blogga igår förlåt!!1! men jag lovar att jag ska blogga oftare sen puss&kram" Hur onödiga är inte dem inläggen? Jovisst, man kan göra ett sådant inlägg fast lägga lite mer tid på dem. Men de är fortfarande onödiga och jobbig.
  • Lögnare. Jag ogillar sådana där bloggerskor/bloggare som ljuger, skryter eller liknande. Irriterande och jobbigt.
  • Onödigt många smileys. Det är irriterande, helt enkelt. Man kan lägga in NÅGRA smileys i ett inlägg, men vissa använder alldeles för många.
  • När folk kommenterar saker såsom "Fin blogg". Behöver jag ens skriva varför? Det är ganska jobbigt. Varför inte skriva något mer kreativt? 


Vad irriterar ni er på när det gäller bloggar?

Jag är en väldigt lat chey.

Japp. Jag är ganska lat. Har tänkt på olika inlägg som jag kunnat skriva på bloggen i flera dagar, men har helt enkelt inte orkat. Är lat. :(

Fick hur som helst mina Hungerspelenböcker i Torsdags, blev såklart överlycklig. Har suttit hemma och grisat mig hela helgen och borde egentligen plugga idag... men är för lat, såklart :D Igår bakade jag och syskonen chokladbollar samt kärlekskaka (eller vad det nu heter, haha). Det var gott. Väldigt gott. 




Bara för att jag gillar did-you-kno's tumblr: 







Visste ni detta? :D

Imorgon gäller det!

Imorgon får jag förhoppningsvis mina Hungerspelen-böcker på engelska! Jag längtar så otroligt mycket tills mamma hämtar dem! :)

Idag har jag varit i skolan. Dagen bestod av Studietid (då jag och några andra från tyskagruppen planerade lite inför våran tyskaresa i nian.) Efter det var det morgonträff, Svenska, Studietid, Engelska, Lunch och matte-matte. På engelskan så ska vi ha en muntlig presentation om något som har med USA att göra. Jag valde att forska lite extra om fartyget Titanic, som jag är VÄLDIGT intresserad av att forska om! Ända sedan jag såg James Camerons filmatisering om Titanic för första gången när jag gick i typ 3:an så har jag ÄLSKAT filmen. Det övergick automatiskt till att jag blev intresserad av att forska om fartyget. :)


Detta är en av de svindyra sviterna som man kunde bo i på Titanic.



En av hytterna i andra klass.


Hittade bilderna: Titanicnorden.com


Imorgon går jag i skolan 10.10-16.00. Torsdagar är ALLTID sega, vi har idrott, tyska, lunch och sedan NO. På NO:n ska vi bygga broar av spaghetti. Roligt va? :


Katniss födelsedag!

Ja, jag vet att jag är en nörd som kommer ihåg sådant här, men idag är det Katniss Everdeen's födelsedag! (Hunger Games). Som ni vet så är jag GALEN i Hungerspelen!




Ni förstår nog redan att det inte är jag som har gjort GIF:en. :(

Mina Hungerspelenböcker på engelska kommer nog för övrigt på Torsdag. Jag såg att Adlibris skickade böckerna imorse! :D

Snabbt inlägg!

Dagen började rätt så bra. Jag vaknade ungefär 6.30, jag klev upp då och hasade mig till TV:n med en tekopp för att kolla på Rix Morron Zoo. Jag satt vid TV:n till typ 7.40, så gick jag och klädde på mig och hann till och med SMINKA MIG!! (Jag gör det inte ALLS ofta). Jag gick till skolan runt 7.05, kom dit 7.40. Jag försökte tävla med mig själv, gå dit så snabbt som möjligt men träffade en konfakompis på vägen så där förstördes mitt rekord! :( (30 minuter, 3-4 kilometer.) Fråga mig inte varför jag GÅR till skolan, hatar att cykla. 

På skolan hade vi först Morgonträff, efter det, Tyska, Engelska, Lunch, Bild och sedan Mat och Kondition. På tyskan skulle vi bara översätta en text (kul!), på engelskan var det anteckningsprov (som gick rätt så bra), på Bilden så satt jag mest vid instagram och på Mat och Kondition så matade vi änder. 

Jag slutade runt 15.20, gick då hem (35 minuter, hehe) och om några minuter måste jag gå till bussen. Ska till ungdomsgruppen! 



JAG HAR SKAFFAT INSTAGRAM NU! Jag heter KateMellarkWhitlock där. Om ni följer mig så följer jag tillbaka!


Har fått bilderna från i Lördags av Sarah, men hinner inte lägga in dem nu!

Gårdagen!

Sarah klagar typ på att jag uppdaterar bloggen för sällan, så här kommer ett ganska onödigt inlägg. Nöjd, Sarah?

Igår var jag med Sarah HELA dagen! Från 12 till 20-tiden. Vi hade OTROLIGT roligt, vi gick ut i skogen och fotade (jag fick vara modell, Sarah tog den nya header-bilden) och sjöng Singstar, kollade in lite bloggar och snackade såklart lite skit. Jag fattar inte hur vi kunde göra så där lite på åtta timmar! När vi sjöng singstar så sjöng vi nästan sönder våra röster, gud vad ont jag fick i halsen efteråt! 

Hur som helst, Sarah skulle skicka bilderna hon tog på mig igår, men hon glömde det antagligen. Såfort jag har fått dem så lägger jag upp de här på bloggen! Sålänge kan ni kolla in dem på Sarahs blogg.

Vad gjorde ni igår?

Alla rätt på matteprov!

Vad har jag gjort idag? Jo, skolan. Studietid, Engelska (Anteckningsprov - USA's historia), Studietid, Lunch (tacos), Matte, Svenska.


Anteckningsprovet på engelskan gick förvånandsvärt bra. Vi fick svara på frågor om The Boston Tea Party, Martin Luther King, The Civil War,Christopher Columbus, Indians och sådant. Jag hann göra halva provet, men det gick som sagt väldigt bra. Ska fortsätta på måndag med det.  Jag brukar annars inte våga skriva mer än en mening på engelska, har alltid varit dålig på det... Men jag skrev LÅNGA svar på frågorna och är stolt över mig själv över att jag vågade "chansa" på vissa meningar! Är nämligen ganska osäker på engelskagrammatiken och brukar därför inte gilla att skriva meningar.

På Matten så fick jag veta att jag fick ALLA rätt på Funktioner & Grafer-matteprovet och att jag KAN få mitt betyg höjt från "ett svagt E" till D. JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLAD!!!!!!!! Jag är JÄTTEDÅLIG på matte, så detta är stort för mig!

Efter svenskan så kollade jag på de två första episoderna av Anne Frank och sedan kom mamma och hämtade mig. Lyxigt! Slapp gå hem idag, vilket var tur. Skulle inte vilja i snöslasket! 

Imorgon ska jag vara med Sarah. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på... Haha. Hur som helst, just nu kollar jag på "It's Kind of a Funny Story", den filmen jag TÄNKTE se typ förra veckan.

Fokusera... Fokusera.... FOKUSERA! 

Bilden är från i somras, Sarah tog bilden!


RSS 2.0